Skip to main content

Jouw persoonlijke handbeweging waarmee je in een seconde heftige emoties loslaat

Discovery Session

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw eigen unieke SilentHands beweging? Boek dan nu een SilentHands Discovery Session. In één sessie (van ca 1,5 uur) ontdek je jouw persoonlijke beweging.

Als je jouw unieke handbeweging hebt:

  • Kan je op elk moment in elke situatie spanning, stress, onzekerheid, boosheid, en alle andere emoties in seconden verwerken en loslaten. Ook kan je jezelf vrijmaken van gedachten, zodat je direct ruimte, rust en vertrouwen ervaart.

  • Als je herinneringen hebt die nog sterke emoties oproepen, kan je die in een handomdraai neutraliseren.

  • Als je een blokkade of weerstand ervaart om iets wat je in de (nabije) toekomst wil gaan doen, kan je de blokkade moeiteloos wegnemen met jouw SilentHands beweging.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een 1 op 1 sessie met een Discovery Facilitator doorloop je het Discovery Protocol. De Facilitator is getraind om de handbeweging die je onbewust al gebruikt, bewust te maken zodat je die gericht kan inzetten als je hem nodig hebt.

Je hoeft niets voor te bereiden voor de sessie, de Facilitator leidt je door het proces. Jullie testen jouw SilentHands beweging direct zodat je zeker weet dat emoties inderdaad verwerkt worden.

Tenslotte train je om jouw handbeweging ook imaginair, in je verbeelding te visualiseren met hetzelfde effect. Dan kan je hem ook toepassen als er andere mensen bij zijn, zonder dat ze weten dat jij jezelf vrijmaakt van emoties.

Waar kun je de SilentHands methode bij inzetten?

SilentHands kan zeer breed worden toegepast. Aangezien het de oorzaak van alle
problemen en blokkades adresseert; namelijk emoties en gedachten. Hieronder
volgen voorbeelden van klachten die met behulp van SilentHands zijn opgelost:

Emoties

Angst
(spanning, zenuwen, stress, fobische klachten, faalangst, sociale fobie, angst voor afwijzing, angst voor eenzaamheid, etc.)

Boosheid
(irritatie, frustratie, woede uitbarstingen)

Verdriet
(verlies, rouw)

Machteloosheid

Schaamte

Schuld

PTSS

Traumaverwerking

Alle andere emoties

Gedachten

Negatieve gedachten loslaten

Negatieve gedachten cirkels

Drang om te controleren

Drang om te begrijpen

Belangrijke keuzes
(bijv. blijven of weggaan in relatie of werk)

OVERTUIGINGEN 

Kern opvattingen
(identiteit, zelfbeeld, over anderen, de wereld)

Intermediaire opvattingen
(normatieve-, instrumentele-, conditionele opvattingen)

Gedrag

Uitstel gedrag

Please gedrag

Conflict gedrag

Lichte verslavingen
(koffie, snoepen, roken)

Slaapproblematiek

Dwangmatig gedrag

Gedragspatronen doorbreken

Gebeurtenissen

Familie conflicten

Werk conflicten

Relatieproblemen

Scheiding

Ziekte

Overlijden

Burn Out

Opvoeding

Examens

Optreden

Wedstrijden

Financiële problemen

Wat levert het jou concreet op?

  • Je kent jouw unieke SilentHands beweging die voor iedereen weer anders is

  • Je kan hem de rest van je leven gebruiken en blijven inzetten bij nare emoties, stress en lastige situaties 

  • Je laat emoties en gedachten in enkele seconden los

  • Je lost blokkades en obstakels eenvoudig op

  • Doordat je vrij bent van beperkende emoties en blokkades kan jouw volledige potentieel ontsluiten

  • Je leert de techniek zonder pijn en moeite aan in 1 sessie

Jouw SilentHands beweging is het grootste cadeau dat je jezelf voor de rest van je leven kan geven.

Evelien

Discovery Session

“Silent hands heeft mij enorm geholpen om problemen op te lossen en een plek te geven. Denk hierbij aan onbegrip en onzekerheid in mijn relatie, het beter kunnen relativeren, het verwerken van pijn en verdriet en het stellen van grenzen.

Tegelijkertijd helpt het me vaak om rust en grip te krijgen op dagelijkse situaties wat ik als heel erg prettig ervaar. Zowel mijn partner en ik beheersen nu de Silent Hands methode en onze relatie is (ondanks alles wat er is gebeurd) sterker dan ooit. We zijn Rogier hier erg dankbaar voor, zijn prettige en heldere manier van coachen en de Silent Hands methode hebben voor ons veel fijne veranderingen gebracht.”

Iris Derks

Discovery Session

Van jongs af aan heb ik met een permanente spanning in mijn lichaam gelopen, mede als gevolg van mijn ‘freeze’ reactie op meerdere traumatische gebeurtenissen in de loop van mijn leven. Ik heb de sessie als intens, verrassend en uiteindelijk dus als bevrijdend ervaren.  Het moment dat je voelt dat je Silent Hands zich openbaart is zowel wonderlijk als heel natuurlijk.

Er is een directe, instant connectie tussen hoofd, hart en handen gelegd die me gelijk terugbrengt naar mijn ‘oorspronkelijke’ staat. Vooral het besef, door de uitleg van Rogier, dat je identificatie met wat dan ook wegvalt bij de SilentHand beweging, heeft een enorme ontspanning teweeggebracht.

Dat Rogier deze methodiek ontdekt heeft en hier mensen mee helpt getuigd van een enorme opmerkzaamheid en wil om alle verzamelde kennis te reduceren tot zo een simpel gegeven als een handgebaar. Bewonderenswaardig.

Anoniem

discovery session

“Overgeefangst, organisatiedrang”

Ik heb het als heel prettig ervaren om de SilentHands beweging te gebruiken. Mijn hoofd was na afloop licht en leeg. Heel fijn voor iemand die altijd in z’n hoofd zit en veel piekert en nadenkt over alles. 

Een aantal nare ervaringen uit het verleden zijn vervaagd en minder makkelijk op te roepen. Mijn organisatie drang is verminderd. Ik kan makkelijker afstand nemen en het iemand anders laten regelen. 

Het is een hele eenvoudige techniek die je voor de rest van je leven zelf kunt toepassen in situaties die daarom vragen.

Noémie Winkel

Discovery Session

Eigenaar MORE than les – Dutch courses

Rogier heeft mij 3 jaar geleden bewust gemaakt van de Silent Hands methode en gebruik het sindsdien wekelijks (en soms zelfs dagelijks). Ik krijg een ‘instant relief’-gevoel. Dit gebeurt vooral wanneer ik merk dat ik controle wil uitoefenen over iets waar ik eigenlijk weinig controle over heb, denk aan werksituaties die ik niet in de hand heb of situaties waar ik o zo graag controle over zou willen nemen (maar dit niet aan mij is). Het te gekke aan Silent Hands vind ik dat ik het kan toepassen tijdens meetings, gesprekken en ‘even tussendoor’. 

Investering

De prijs voor de Discovery Session bedraagt € 329,75 excl. 21 % btw en daarvoor krijg je:

  • Een live sessie van +/- 90 min bij SilentHands Institute in Amsterdam

Wanneer je de sessie hebt geboekt, dan ontvang je eerst een mail met daarin de betalingsbevestiging. Een tweede mail is op dat moment onderweg naar je mailbox met daarin een link om de sessie in te plannen. 

Annuleringsvoorwaarden: Annuleer je meer dan 1 week voor de sessiedatum, krijg je je geld terug. Annuleer je 7 dagen tot 24 uur van te voren, krijg je de helft van het bedrag terug. Annuleer je minder dan 24 uur van te voren, krijg je geen geld terug. Een afspraak verplaatsen kan tot 3 dagen van te voren. 

Gegarandeerd resultaat

Velen gingen je al voor. Het lukt in bijna 100 % van de gevallen om de unieke persoonlijke handbeweging te zien tijdens de Discovery Session. Mocht het onverhoopt niet lukken, bieden we je aan om gratis een tweede sessie te doen. Lukt het dan nog niet dan krijg je je geld terug.